2012. július 31., kedd

Miért írok blogot ?

Sziasztok!

Anna írásán felbuzdulva úgy döntöttem, én is megfogalmazom azt az 5 pontot, ami miatt úgy döntöttem, blogírásba kezdek :).

Victoria's Secret Show
1. Az első és legfontosabb, hogy régóta vonz a divat, a szépség világa. Mindig adtam a megjelenésemre, (sajnos mára már ez inkább a negatív irányba kezd átfordulni, mert minden helyzetben ragaszkodok a "tökéletes" megjelenéshez, mindig igazgatom a ruhám, a hajam, ami nagyon sok ember idegeire megy.) mindig figyeltem arra, mit mivel párosítok, milyen öltözékhez milyen frizura vagy éppen smink passzol.



2. Körülbelül 2 éve kezdett komolyabban érdekelni a sminkelés. Akkor még nem ismertem a Sminkbox-ot ( vagy akkor még nem is létezett ?:)) ), így a kedvenc blogjaim címét fejből tudtam. Ugyan még nem ismertem túl sokat, főleg a magyar "felhozatal" közül mazsoláztam. Kezdetben a kedvenc bloggerináim : TündiVirágTimiÉvaDorka és Griberli voltak. ( Sajnos Griberli már abbahagyta a blogolást, pedig ő volt az a lány, akiben igazán meg volt a kellő profizmus :) Mindig csodáltam a munkáit!) Persze azóta már tovább bővült a sor, nagyon sok leányzót olvasok :)


3. Főleg az ő hatásukra vágtam neki az írásnak. Kezdetben sokat filóztam rajta - merjem-ne merjem - de végül a "bátorságom" győzött, és azt mondtam, semmit sem veszítek vele :) Ugyan az első blogomat abbahagytam, ( csalódott voltam a kevés látogató és rendszeres olvasó miatt, valamint időhiányban szenvedtem ) létrehoztam a jelenlegit, és nem is állsz szándékomban törölni :). Rengeteg tapasztalatot szereztem, és látom a fejlődést a sminkjeimmel kapcsolatban. Örömmel vágok bele az extrémebb make up-okba, és szívesen kísérletezgetek a különböző stílusirányzatokkal :).


4. Azt hiszem a sminkeléssel kapcsolatos pozitív gondolkodásomat Nektek köszönhetem :). Ti adtok erőt nekem, és a szép kommentjeitekkel tudat alatt is ösztönöztök engem, hogy ne hagyjam abba, folytassam. Nagyon örülök, hogy engem (még) nem találtak meg a "trollok", akik arra hajtanak, hogy megbántsanak másokat és alpári módon a leglehetetlenebb módokon fejtsék ki "véleményüket" egy-egy bloggal kapcsolatban. Kaptam ugyan negatív kritikát, de csak és kizárólag építő jelleggel, normális, emberi módon megfogalmazva! :)




5. A blogolásnak köszönhetően nagyon sok csodás embert ismerhettem meg!:) Úgy érzem a blogolás számomra nem csak a sminkek elsajátításában segített, hanem baráti kapcsolatok kiépítésében is! :))


Képek forrása: Weheartit


Ti mit gondoltok erről? Titeket mi ösztönöz, hogy ne hagyjátok abba ?:)

6 megjegyzés:

  1. Jaj de jó, hogy te is leírtad, annyira megörültem neki, mikor megláttam! :-) És Griberlit én is úgy hiányolom... :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó ötletet adtál :))
      Én is nagyon hiányolom, szerintem nagyszerű lány :)

      Törlés
  2. Eleinte én is csalódott voltam, mert valamiért nem akart növekedni az olvasói kör, aztán végülis beláttam, hogy már az is valami, ha hetente 1-2 emberrel bővül. A többivel detto ugyanúgy vagyok, mint te. Már már mániákusan sok gondot fordítok a külsőmre és annyira élvezem! A sminkelés azért nem megy annyira jól, mint neked...:) :) :)
    Én nagyon szeretem a blogod és csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is abban a stádiumban vagyok most, hogy nincs ugyan túl sok követőm, de én már annak is örülök, hogy valaki értékeli a "munkám". :)

      Ó, hidd el, én is nagyon sokat gyakoroltam, hogy "ennyire" tudjak sminkelni. Sokat kell még fejlődnöm :))

      Köszönöm a kedves szavakat, nagyon aranyos vagy, sokat jelent :))) !

      Törlés