2012. június 4., hétfő

Zselés, de nem mű!

Persze a körmökről beszélek :D. Régóta tetszenek a műkörmök, de nem szívesen vállalnám be műkörmösnél, nem igazán lenne pénztárcabarát mindig töltögetni, ha letört újra felépíttetni. A nővéremnek van egy készlete, amit még sosem használt, én pedig kipróbáltam :D. Nem akartam ( és nyilván nem is tudtam volna..) hosszú körmöket varázsolni, a sajátjaimat reszeltem le egyforma kocka-alakúra, majd a zselék segítségével "kilakkoztam" őket. Megmutatom, hogy sikerült, ez volt az első próbálkozásom :)



Egyszerű francia manikűrrel próbálkoztam, amit pici babarózsaszín kövekkel díszítettem. A képeken már 3 naposak, sehol egy törés! :) Nagyon örülök neki. Sokkal tartósabb, mint egy lakkozás, kibírja a mosogatást és a többi házimunkát is. Tervezem, hogy színes zseléket is vásárolok majd, és kedvemre pingálhatom majd a körmeimet :D. Nagyon egyszerű az elkészítése, csupán arra kell ügyelni, hogy a körömágy bőrére, és az ujjakra ne kerüljön a zseléből, mert feszítés hatására "belevegősödhet", ami nem csak esztétikailag csúnya ( fehér foltocska), hanem a későbbiekben számítani lehet a köröm letörésére, felválására is. Igazából olyan, mint a zselélakkozás :).

Nektek hogy tetszik? Ti próbálkoztatok már ilyennel ?:)

4 megjegyzés:

  1. nekem tökre tetszik :)) barátnőmnek van ilyen műköröm készítője, ők mindig otthon csinálják maguknak :D és egyszer kipróbáltam az egyik kezén, ilyen tök hosszú csináltam neki.. igaz bele telt egy kis időbe, de nagyon jó lett :D És tényleg jóval pénztárcabarát :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :D! Van még mit javítani rajta, de első próbálkozásnak nem olyan rossz :D. Én még nem próbálkoztam hosszú körmökkel, majd egyszer kipróbálom azt is :P.

      Törlés
  2. De elő is készíted a körmeidet? Úgy értem felbolyhozod, nail prep,primer stb ?

    VálaszTörlés
  3. Igen, mindent megcsináltam :)

    VálaszTörlés