2012. május 5., szombat

Újabb díjat kaptam! :)

Sziasztok!
Az elmúlt napokban nem voltam gépközelben, ballagáson voltam, ezért csak most láttam meg, hogy kaptam egy díjat Thündérkétől :) Köszönöm Neked, olyan boldog voltam, mikor megláttam :$



A szabály szerint meg kell köszönni, és be kell linkelni annak a bloggerinának a nevét, akitől kaptuk a díjat; írni kell magunkról 7 különböző dolgot; és végül, de nem utolsó sorban 15 bloggernek át kell adni a díjat! :)

7 random dolog rólam ( ezekkel mindig bajban vagyok, sosem jut eszembe semmi :D:D) :

  • Imádom a kutyákat! ( és úgy alapból az állatokat.) Ha meglátok egy kóbor kutyát, legyen az picike vagy hatalmas, én odamegyek hozzá!:D Ezt sokan nem szeretik bennem, féltenek is és ráadásul idegesítő is egy idő után, hogy szaladgálok a kutyák után :D. Kis korom óta rajongok értük, és teljesen megbízom bennük, ismerem a viselkedésüket, tudom melyikhez nem érdemes odamenni. :)
  • Régen állatorvos szerettem volna lenni, de sajnos vér- és tűfóbiám van. Amint meglátok egy tűt, vagy hogy vérzik valaki, leesik a vérnyomásom, fekete foltokat látok, szédülök, hányingerem lesz és falfehér leszek.
  • Facebook és Sminkbox függő vagyok. De komolyan! 
  • Körülbelül 1 éve tanulok autodiktata módon sminkelni. Főleg Youtube guruk sminkes videóit nézegetve sajátítottam el jelenlegi tudásomat :).
  • Imádom a barna hajszínemet! Annyira örülök, hogy rászántam magam, hogy szőkéről átváltsak barnára! Mindenki azt mondja, hogy sokkal jobb, és úgy áll, mintha ez lenne az eredeti hajszínem! :)
  • A nyár a kedvenc évszakom! Annyira szeretem a meleget, a napsütést, a vízpartot, a Balatot, aahww :)
  • Nagyon pici vagyok. Mindenki meglepődik rajta, ha élőben lát :D Kb. mint Dulce Candy :D :)
És a 15 blog, akiknek átadom a díjat:

Még egyszer köszönöm szépen a díjat, Emese! :) ♥

8 megjegyzés: