2012. március 25., vasárnap

Egy kis személyes

Sziasztok!
Ne haragudjatok rám, amiért nem volt mostanában bejegyzés; ennek az az oka, hogy a fényképezőm megadta magát, de már minden rendben :D Holnaptól ismét visszaáll minden a régi kerékvágásba, elkezdem gyártani a sminkeket. Az elmúlt napokban voltam turiba, így beszereztem pár ruhát is, így haul poszt is várható, és nem felejtettem el, lógok nektek egy blézeres outfit bejegyzéssel is! :) Ezért azt szeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek milyen make up-okat készítsek? Mire lennétek vevők? :)

Ma a barátommal elmentünk sétálni egyet, majd csocsóztunk és megtanított biliárdozni is! :D Hát, mit is mondjak, nem lesz a kedvencem, bár még tanulgatni kell; ha menne, lehet jobban szeretném :D:D
Mivel régen volt képes poszt, így megmutatom nektek amiket ma csináltunk! Nem lettek túl jó minőségűek, mivel telefonnal csináltuk, de legalább ilyet is tudtunk készíteni .:) Ezeken a képeken legalább a mai sminkemet is láthatjátok, így van egy kis szépség-blogos témája :D:D Egy egyszerű zöldes-barnás füstös sminket csináltam, remélem tetszik nektek ;).




6 megjegyzés:

  1. Azta de jó lett a szemed :O És nagyon aranyosak vagytok ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik ! :) És köszönjük szépen :$ :)

      Törlés
  2. Nagyon aranyosak vagytok a barátoddal!:) Én szívesen látnék natúrabb jelegű sminkeket a blogon.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük!:) Rendben, ma akkor készítek egy egyszerűbb, natúrabb sminket :) Köszönöm, hogy írtál :)

      Törlés