2012. október 22., hétfő

SAKK, avagy őszi sminkverseny :)

Sziasztok!

A nyáron nagy sikert avató, Evelin és Szilvi által meghirdetett sminkverseny újratöltve elindult ősszel is :).
Ahogy láthattátok, most is jelentkeztem. Nagyon sokáig gondolkoztam rajta, hogy mi legyen, végül azonban arra jutottam, hogy veszítenivalóm nincs, kipróbálom magam. Nagyon meglepődtem, hogy mennyien jelentkeztek. Szám szerint 27-en, ami kicsit megrémített, hisz rengeteg fantasztikus, kreatív lány indult :). Úgy gondolom, hogy nagyon erős a mezőny. Összesen 15 leányzó jut tovább az első fordulóba, aminek témája nem más, mint a "Hippi". A szavazatok a következőképpen zajlanak: a szavazók 7, míg a zsűri ( Evelin és Szilvi ) 8 lányt juttat tovább! Egy szavazó összesen 7 voksot adhat le!:)

A szavazataitokat itt és itt adhatjátok le. Nagyon fontos, hogy szavazni kedd este 21 óráig lehet!
A következő két sminkkel indultam:




A versenyhez én úgy álltam ( és állok ), hogy nem az ismerőseim miatt akarom megnyerni. Lehet, hogy így még az első fordulóba sem válogatnak be, de tisztességesebbnek érzem azt, hogy azért jutok be, mert tetszik az embereknek amit csinálok, "elismerik" azt, nem pedig azért mert a Facebook ismerőseim száma meghaladja az x-et!:) Nem említek neveket, nem fogok ujjal mutogatni. Nem szeretnék feszültséget szítani, csupán az észjárásomat osztottam meg veletek! :) Szeretném, ha ez a verseny vidáman telne utálkozások nélkül. 

Szeretnék sok szerencsét kívánni mindenkinek. Egy kalappal, lányok! ;)



23 megjegyzés:

  1. nekem nagyon tetszik,szavaztam is rád :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam! Olyan jól esik, köszönöm szépen!! :)

      Törlés
  2. Éppen ezért tartottuk fontosnak azt, hogy a zsűri is szavazzon, ne csak az olvasók. Hiszen nem mindenki blogger, blogkövető vagy nincs XZZS mennyiségű ismerőse; de nagyon ügyes, van fantázia a munkáiban. Na ekkor jövünk mi, és nem engedjük, hogy ezek az ügyes lányok ne kerüljenek be a 15- be :)
    Ez a verseny nem egy véresen komolyra szabályozott dolog, tele kőkemény szabályokkal. Az a cél, hogy mindenki jól érezze magát; itt az alkotás van a központban! Mi ezt tartjuk fontosnak! De öntörvényűen sem akarunk dönteni, és ehhez mérten van majdnem 50-50%-ban a beleszólási lehetőség, mindkét oldalról! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van! Ezért is jelentkeztem a versenyre! :) Nincsenek kemény szabályok, és tényleg én is azt szeretném, hogy legalább olyan jó hangulatban teljen, mint a nyári versenyetek!:)) Remélem, hogy bejutok ismét, és többet mutathatok magamból! :))

      Törlés
    2. Bár nyilván magam ellen beszélek, de én is szeretném, hogy ő bekerüljön, ahogy Valcsi is. Amúgy is sokan nagyon szépen kidolgozták szerintem. :)

      Törlés
  3. Gyönyörűűűek, egyszerűen WOW! *-*

    http://lifelikevision.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de kedves vagy :$ Nagyon szépen köszönöm!! :)))

      Törlés
  4. Egyetértek minden mondatoddal, én is pont ezért indultam el! :))
    A becsületesség a legfontosabb, ezt osztom én is!
    Tőlem is ment egy szavazat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy egyetértünk! :)) Természetesen az én voksaim közül az egyik Téged illet! :)

      Törlés
  5. Te vagy a kedvenc bloggerem, így természetesen szavaztam.
    Remélem megnyered, sok sikert kívánok ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor gondolkoztam már rajta, hogy abbahagyom a blogolást. Az ilyen kommentek, mint a tiéd is, tartják bennem a lelket. Miattatok éri meg ! Köszönöm ♥

      Törlés
    2. Ez nagyon aranyos. És nagyon sokan vannak így. pl. most a Barbit is bántják/elveszik a kedvét. :/ Hihetetlen. Kellenek a kedves emberek, akik (nem feltétlen pozitív, de) emberi kritikát írnak.

      Törlés
    3. Egyetértek Veled. Azt gondolom, hogy ha kapunk is negatív kritikát, az legyen emberi módon megfogalmazva, így akár építőkritikaként is felfogható. Nálam soha nem ez volt a probléma, hozzám nem érkeztek (még) meg a trollok. :))

      Törlés
    4. Nem iszok előre a medve bőrére, úgy könyveltem el magamban, hogy ez biztosan azért van, mert nem elég népszerű a blogom!:)

      Törlés
  6. Egyetértek veled, én sem azért szeretnék továbbjutni, mert a sok ismerős rám szavaz. Nagyon jók a sminkjeid! Én már sajnálom, hogy nem valami fantázia sminkkel indultam, hanem csak egy egyszerűvel. Sokkal látványosabb és jobban meg lehet mutatni, hogy mit tudsz. Én is szavaztam rád! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól féltem, mikor megírtam ezt a bejegyzést, hogy azok a lányok, akik "kihasználják" az ismeretségi körüket, jönnek, és leoltanak szépen kifejezve. Semmi bajom azokkal, akik ezt teszik, mindenkinek szíve joga. Én tisztességesen szeretnék versenyezni, mindent beleadva!:)

      Szerintem nagyon szép a sminked, ne aggódj, hogy nem fantáziasminket küldtél be! Ez is csodás!:) Én is szavaztam Rád!! :)

      Törlés
    2. Szerintem te is szépen kidolgoztad. tuti, hogy ezt figyelembe fogják venni. Vagyis ezt fogják szerintem, nem azt, hogy fantázia, vagy nem.

      Törlés
  7. nagyon aranyosak vagytok lányok, mindenkinek sok sikert!:) ahogy Evelin is írta, kb. az első dolog, amit megbeszéltünk, az az volt, hogy ez nem ismerős verseny lesz, mert előnyben lehet(ne), akinek blogja van, mint akinek nincs stb., és szerettük volna, hogy mindenki kellemes élményeket szerezzen a verseny alatt:) mi nagyon élvezzük, szerintem ez látszik is a posztokon, és legszívesebben egész évben csak a TI munkáitokat nézegetnénk;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon élvezem a verseny minden percét! Izgatottan csekkolom a posztjaitokat, ki hogy áll voks-ügyileg! :)) Nagyon kíváncsi vagyok, kik jutnak be az első fordulóba! :))

      Törlés
  8. Nagy tetszik a sminked:) Fel is iratkoztam:)

    Olimpia- Olcsi

    VálaszTörlés
  9. sellőőőőő *.* Nagyon szép vagy :)

    VálaszTörlés