2012. szeptember 9., vasárnap

Lovely sunny powder - Teszt és Vélemény!

Sziasztok!

Remélem nem unjátok még, hogy mostanában szinte csak tesztekkel jelentkezem. Az elmúlt időszakban elég sok sminkterméket vettem, de ígérem, nem alakulok át tesztbloggá, sminkekkel is jelentkezek majd! :D

Ma a kedvenc bronzosítómat mutatom meg Nektek. Ez nem más, mint a Lovely sunny powder nevezetű terméke. A Rossmannba szereztem be mindössze 999 Forintért. 



A következő képen azt láthatjátok, mekkora terméket is kapunk ennyi pénzért! Szerintem ezt egyhamar nem fogom elhasználni, jó ideig elég lesz! :) Ha elfogy, természetesen újravásárolom!



A színe szerintem nagyon szép, és épp megfelelően pigmentált. Igazából vacilláltam azon, hogy az Essence szőkéknek való bronzosítóját vegyem meg, vagy éppen ezt ( attól, hogy barna hajú lettem, az arcvonásaim 'szőkék' maradtak:)) ). Végül a mérete miatt erre voksoltam, és ezt vásároltam meg.




Szerintem nagyon szép színe van. Pont illik a bőrszínemhez. Féltem, nehogy narancsos tónusa legyen az arcon, de hál'istennek nem így lett! :)

Az egyetlen kivetnivalóm a termékkel kapcsolatban a bronzosító fedele. Azt hiszem, nem lesz hosszú életű, sajnos nem a legstabilabb, picit lötyög és nem illeszkedik rendesen.

Ennél a sminkél is ezt a bronzosítót alkalmaztam:




Ti ismeritek ezt a bronzosítót? Esetleg Nektek is meg van? Nektek mi a véleményetek róla?








6 megjegyzés:

  1. akárhányszor a rossmannba megyek, mindig megakad ezen a szemem, és csak azt mondom: Basszus, ezzel frizbizni is lehetne :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaj, Te ! :D:D:D Egyébként tényleg van benne valami :P :D Bár inkább nem próbálom ki:D

      Törlés
  2. Örök életre elég szerintem ! Hatalmas! :) már szemeztem vele, de amíg van másik bronzosítóm, addig nem veszek újat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is! És annyira szép színe vaaan! :)) Szerintem nem fogod megbánni, ha megveszed ;):)

      Törlés
  3. én imádom...:) minden reggel használom, de azt érzem h nem fogy. Örök darab :-))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amióta meg van, én is csak ezt használom!! :))

      Törlés