2012. szeptember 5., szerda

Essence pirosító ecset - vélemény

Sziasztok!

A Rossmann Haul-os postomban már láthattátok, hogy beszereztem az Essence pirosító ecsetét is. Ma róla fogok írni :).Vegyes érzelmeim voltak vele kapcsolatban. Rengeteg kommentet olvastam, ahol azt írták, nem vesz fel elég színt, így nehéz vele dolgozni. Mégis megvettem - már csak a kedvező ára ( direkt elraktam a blokkot, hogy le tudjam nektek írni, de olyan jó helyet találtam neki, hogy még én sem találom :D:D de az ára 8-900 Ft körül mozog ) és a cuki, csajos pink színe :D !

Szerintem ez az ecset hibátlan! Tökéletesen fel lehet vinni vele a színt ( bár a kevésbé pigmentált termékeknél többször is meg kell ismételni a procedúrát, ez evidens ). Lehet azért vagyok "elfogult" ezzel az ecsettel kapcsolatban, mert nincs összehasonlítási alapom. Nincs másik pirosító ecsetem, de úgy gondolom kezdőknek ( és nem kezdőknek ) abszolút jó kelléke lehet.Az ecset fejének alakja, amint a képen is látható ferdén vágott - ez könnyíti meg leginkább a munkánkat. Ezen a képen a tömöttségét akartam megmutatni, de sajna nem sikerült tökéletesre a kép. Szerintem nagyjából látszik, mit is szerettem volna :) Nem túl tömött, nem túl laza. Pont jó!
Itt pedig oldalról látható.

Szerintem nagyon megéri az árát ez a kis ecsetecske. Nagyon jó pihe-puha, jó érzés a használata, és abszolút masszívnak tűnik! 


Ti használtátok már az Essence pirosító ecsetét? Nektek hogy tetszik? Ha nem, be fogjátok szerezni ?:)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése