2012. augusztus 1., szerda

Önbizalom-tuning

Az az igazság, hogy sosem voltam megelégedve önmagammal. Mindig csak a hibákat kerestem akarva-akaratlanul is, és azt lehet mondani, hogy az önostorozás vált a hobbimmá. Nem voltam képes meglátni a dolgokban a jót. Soha sem az élet napos oldalát néztem és ez lelkileg teljesen tönkretett.

A minap épp önbizalommal kapcsolatos dolgok után kutattam, hisz elhatároztam, változtatok a jelenlegi állapotomon. Egy életem van, amit ki kell élvezni. Boldog akarok lenni- és az is leszek! :)

Amikor mélyebben belemerültem a témába, rátaláltam egy videóra. Hihetetlen, milyen hatással volt rám. Gyakorlatilag végigbőgtem mind a 46 percét, és komoly dolgokra ébresztett rá.
Miért is foglalkozok ennyit a külsőségekkel? Miért nem fogadom el magam? A barátaim pontosan így szeretnek, ahogy vagyok. Semmilyen változtatásra nem szorulok, hisz senki sem tökéletes!:) Kezdek rájönni az élet leglényegesebb dolgaira. Ez a videó teljesen megváltoztatta a gondolkodásomat, szívesen nyitok a világ és új emberek felé ( ami eddig nem igazán volt rám jellemző ).

Belinkelem Nektek a videót. Legszívesebben mindenhol megtenném ezt, hisz úgy gondolom, mindenkin segíthet! :)

Érdemes végignézni mind a 46 percét. A lelkemnek nagyon jót tett :). Olyan szívesen találkoznék, és beszélgetnék vele, úgy megölelném!:) Minden tiszteletem az Övé és úgy gondolom  példaértékű az élete. 
Köszönök mindent, Nick! :)
Ti hogyan vélekedtek erről a témáról? Mit gondoltok a videóról?

8 megjegyzés:

  1. Köszönöm a videót...meg is osztom :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) ... jót tett ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen, Réku :) Rám is nagy hatással volt, ezért osztottam meg Veletek :)

      Törlés
  3. Én ismertem a videó egy rövidített változatát, én se bírtam ki sírás nélkül... Nálam az-az érdekes, hogy a barátaim előtt rengeteg magabiztosságot sugározok, és próbálom nekik is átadni, de amikor magam vagyok és a gondolataimba merülök, mindig olyan "semmilyennek" érzem magam, mint aki csak tengődik valahol... :-/ (remélem nem gond, hogy ezt így kiírtam...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam pedig épp ellenkezőleg. Ha társaságban vagyok nagyon ritka, ha egy pici magabiztosságot is sugárzok. Ez a videó azonban elgondolkodtatott a dolgokon és változtatok :)

      Törlés
  4. Kezdetnek egesz jo :) http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc es egy ujabb video a teljes es boldog eletert, minden rajtad all, ne feledd :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a linket, amint lesz egy kis időm, megnézem! :)

    VálaszTörlés