2012. július 13., péntek

Essence Glam Liner - Teszt és vélemény

Hi, girls! :)

Mint említettem a Rossmannban 99 Forintért hozzájutottam egy Essence aranyszínű szemhéjtushoz. Nagyon megörültem neki, ez volt az utolsó darab belőle :) El is hoztam, ma pedig egy tesztet és véleményt írok róla.


A csomagolás nagyon tetszik. Egyszerű és nincs túlcsicsázva. A kupak elég rendesen gyűjti az ujjlenyomatokat, de ez már csak mellékes :) Nincs köze a tus minőségéhez.


Az ecset nagyszerű! Pont az ilyeneket imádom! Nagyon könnyű vele dolgozni, se nem túl rövid, se nem túl hosszú szálakból áll. Tökéletes :)




Először a kezemen próbáltam ki a tust. Itt a színe csodaszép volt! Nagyon reméltem, hogy a szemhéjon is minimum ennyire pigmentált lesz!



Sajnos ismét csalódnom kellett. A szemhéjon alig látszik belőle valami. Nagyon szomorú voltam mikor megláttam, a kezemen olyan szépséges volt :(.

Nagyon örülök, hogy a 99 Forintos akció keretein belül jutottam hozzá, többet nem igazán ér meg számomra.

Nektek meg van ez a tus? Ti szeretitek?



6 megjegyzés:

  1. Próbáld ki fekete szemceruzán/tuson! :D Úgy szebb lesz! (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm a tippet! Erre nem is gondoltam, feltétlen kipróbálom! :))

      Törlés
  2. Szerintem budget kaetgóriában az egyik legjobb csillámos tus ez a fajta, amit csak kapni lehet...ma is ez van rajtam, csak épp az ezüst színű. Szép is, tartós is és egy álom az ecset hozzá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tartósságával és a szépségével tényleg nincs semmi gond, sőt! :) Fekete "alapon" is megnézem, hogy szuperál :) Az ecset pedig tényleg nagyszerű! :)

      Törlés
  3. mondjuk 99 ft-ért jó :)
    fashionparade-fanny.blogspot.com

    VálaszTörlés