2012. június 23., szombat

Nyári sminkverseny! I. forduló

Sziasztok!

Ahogy említettem, bekerültem az Evelin és Szilvi által meghirdetett nyári sminkversenyre! Hatalmas megtiszteltetés ez nekem, hisz nagyon erős a mezőny, én mégis bejutottam a 10 leányzó közé! :) (Még egyszer köszönöm a lehetőséget!:) ) 


Az első forduló témája a Halloween/Farsang volt. Rengeteget gondolkoztam, hogy mit is kellene alkotnom. Mielőtt nekiálltam a sminkelgetésnek, rengeteg ötlet kavargott a fejemben, mikor pedig oda került a sor, hogy meg is kellene valósítanom, egyszerűen mindent rossznak, kevésnek éreztem :D Összesen 3 verziót készítettem el. Az első egy zombismink lett, a második egy sellőlány inspirálta make up, a 3., egyben végső sminkem pedig egy pávás, kicsit karneválos feeling-ű alkotás lett :)

Úgy döntöttem, a zombis és sellős sminket is egyaránt megmutatom nektek! :) Mától lehet szavazni az alkotásokra, de ide is felrakom a pávás sminkem, amivel neveztem, itt is megnézhetitek :)

Először is kezdeném a zombissal:


Amikor elkészítettem tetszett, viszont a 3 "kritériumnak" (3 szögből való fényképezés: szemből, oldalról, szemre ráközelítve) nem tudtam eleget tenni a fényviszonyok miatt.

Emiatt megalkottam a sellő sminkemet :)

Ez a sminkem már megfelelt minden kritériumnak, teljesítettem az előírtakat; viszont az elkészítést követő 1 napban miután elég sokat nézegettem a képeket, rájöttem, hogy ez kevés lesz ide. Túl üresnek, túl semmilyennek találtam..

..Ezért készítettem el a pávás sminkem, amivel már nyugodtan indulhattam :)
Ez a sminkem tetszett a legjobban a 3 közül, ezzel volt a legtöbb munkám, próbáltam beleadni mindent, így ez sült ki belőle :)

Hogy tetszenek a sminkek?:)

Ha a pávás sminkem elnyerte a tetszésedet, szavazz rám! :) Köszönöm! :)


14 megjegyzés:

 1. Mindegyik gyönyörű szép! Hajrá!

  VálaszTörlés
 2. Szia !

  Nekem a sellős tetszik a legjobban, bár a pávás se rosz! :))))
  Már szavaztam is és sok sikert! :))))
  Puszi! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Én a sellőset túl semmilyennek tartottam, ezért indultam mégis a pávással :)
   Köszönöm szépen a szavazatot! Sokat jelent ez nekem :)

   Törlés
 3. úristen. nagyon gyönyörű *.* a kedvencem a sellős :D

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Már szavaztam a "pávásodra" :)! De a sellős is baromi gyönyörű szerintem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Igen, láttam. Nagyon szépen köszönöm, itt is ! :)
   Nagyon örülök, hogy tetszik mindkét sminkem!:)

   Törlés
 5. Nekem is az utolsó tetszik a legjobban. Imádom a pávákat és mindent, ami velük kapcsolatos, így ezt a sminket is. Vaciláltam is sokat, hogy a rád vagy Vikire szavazzak, végül Vikire voksoltam, de biztos vagyok benne, hogy ezzel a csodálatos kreálmánnyal te is tovább fogsz jutni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, ha tetszik :) Én is remélem, hogy tovább jutok vele :)

   Törlés