2012. június 12., kedd

Közvélemény-kutatás - VÉGEREDMÉNY

Sziasztok!

Mára egy rövidke bejegyzéssel készültem.
A múltkor elindítottam egy szavazást, ami abból állt, hogy mit is szeretnétek látni a blogon. Ennek a végeredményét szeretném megosztani veletek!

A "szavazók" 72%-a szeretne még több Step-by-Step ; 45%-a Haul és Outfit, 36%-a Köröm, 27%-a D.I.Y bejegyzést, 1%-a pedig a haj(tippekre) voksolt. Ezeket figyelembe véve fogom tovább szerkeszteni a blogot :) !

Köszönöm mindenkinek a "közreműködést", köszönöm mindenkinek, aki szavazott, megkönnyítette a dolgom! :)

(U.i.: Ha lenne bármilyen kérésetek/kérésetek, ide írjátok meg nekem. Gondolok itt például arra, hogy szeretnétek valamilyen sminket látni tőlem, szeretnétek, ha elkészíteném., stb. :) )

Köszönöm mindenkinek, aki figyelemmel követi a blogom! Szeretném, ha a nyilvános követőim száma megnőne, ezért pedig mindent meg fogok tenni! :) ( Nem szeretnék bloggereket kiemelni, akik gyakorlatilag "megvárásolják" az olvasókat. Nem nevezem nevén, de láttam nem olyan régen egy lányt, aki a nyereményjátéka befejeztével megjegyezte, hogy mennyire megugrott a követői száma. Nem szeretném, ha csak a nyereményjátékaim miatt szeretnének. Inkább olvassanak kevesebben, de tudom, hogy ők szeretik a munkásságom! :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése