2012. május 17., csütörtök

Avon Pastel Pink körömlakk vélemény!

Sziasztok!

Ma egy Avon lakkot mutatok be Nektek. Igazából én mindig is drágállottam őket, mindig úgy gondolkoztam a lakkokról, hogy ne legyen drága. Ha kicsit drágább,  már egyből elkezd kattogni az agyam, hogy nézzük csak, 1500 Ft, abból már elmegyek turiba és felöltözök! :D:D Nem túl jó felfogás, tudom :D
Most mégis kipróbáltam egyet, mégpedig a Pastel Pink árnyalatot. A katalógusban gyönyörű színe van, alig vártam, hogy tesztelhessem.
Mikor megérkezett a rendelés, és először felkentem a körmeimre, hatalmas csalódás volt!! Az állaga túlságosan folyós, rettenetes híg! Ez felkenésnél ugye hátráltatott, sőt, igazából használni sem tudtam normálisan, mert csak csíkozódott.. Az első negatívumok után fogtam és eldugtam egy kézre eső fiókba.
Tegnap viszont újra rászántam magam, újra nekiálltam a festegetésnek. Persze most is ugyanúgy jártam, mint az első alkalommal, viszont úgy csináltam, hogy megvártam, míg az első réteg nagyjából megszárad, majd rá a következő réteg, majd arra a következő, és a következő és a következő.. Igen. Jól látjátok. Nagyon sok rétegre volt szükségem ahhoz, hogy ne legyen mindenhol csíkos, hogy mindenhol körülbelül ugyanannyi festék legyen.
Így, a körülbelül 6 réteg lakk után láttam viszonylag szépnek.
Mivel nagyon sok lakkot vittem fel, így a lakozás utáni 1,5 óra múlva sem száradt meg, így le is mostam.. Nem lesz túl hosszú életű ez a lakk. Nem, nem azért mert olyan sokat fogom használni, hanem az alkalmankénti "lakk-adag" miatt..

Nekem ez a lakk hatalmas csalódás volt! Számomra egyáltalán nem éri meg az árát! ( Katalógustól és akciótól függően az ára kb. 800-1700 Forint )  Biztosan nem fogom újravásárolni.

Készítettem pár képet, milyen felkenve. Nagyon szép a színe, aláírom, de akkor sem fogom megszeretni! :)





Ti jártatok így valamilyen lakkal? Nektek beváltak az Avon lakkok?

12 megjegyzés:

  1. pedig a színe jó :( én is az avonos lakkjaimat mininum 3 rétegbe szoktam felvinni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg nagyon szép színe van, de ide még a 3 réteg is kevés volt :(

      Törlés
  2. Hát látszik is a képeken, hogy nem sajnáltad a lakkot :DD
    Én is így vagyok a legtöbb avonos lakkal, három rétegben az igazi, de az meg soha nem szárad meg, de a színe nagyon édes.. tényleg kár érte :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy nem sajnáltam! :D
      Kár ezekért a szép lakkokért:/ Tényleg szép árnyalatokat csinálnak, de lehetetlen sajnos használni őket :S

      Törlés
  3. Hú -.- akkor nem csak én csalódtam ezekben az új Avonos lakkokban... Az enyém konkrétan nem száradt meg...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy te is csalódtál bennük :/.
      Hát elhiheted, az enyém sem száradt meg :D

      Törlés
  4. Tényleg elég megoszlóak az Avon lakkok iránti vélemények..nekem is van sok(13db) és nyilván van amit több rétegben lehet szépen felvinni..de mondjuk én a Pastel Pinket 2rétegben szoktam, első rétegben nálam is csíkos, mert világos szín és valóban folyós. De én mindig megvárom, míg az első réteg teljesen megszárad, és csak azután szoktam a második réteget. Ez általában nálam segít.

    VálaszTörlés
  5. Hú, irigyellek, hogy nem adod fel az első "rosszabb" lakknál! :D Én is próbáltam úgy, valamivel jobb lett, de nekem így sem vált be igazán :(

    VálaszTörlés
  6. Nekem sem lett tökéletes a 3 réteg, de nekem soha nem azok a krémes lakkok... Nem tudom, mi lehet a tieddel, az enyém jól fed, bár valóban vártam én is a rétegek között.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az enyémnél a fedéssel is gond van, nem tudom mi lehet az oka. Kipróbálom majd mégegyszer, és többet várok majd száradásnál :)

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Én nemrég kaptam és próbáltam ki, szerelem első látásra - és használatra. 2 rétegben tökéletesen fed, könnyű felkenni, bár vigyázni kell, hogy ne csöpögjön szanaszét, tényleg nagyon folyós. De én akkor is imádom, a száradási idő az első rétegnél max 2 perc volt (én az elsőnél mindig a minimális mennyiséget viszem fel, a másodikra meg annyit, hogy szépen fedjen), a második rétegnél max 3 perc. Ilyen lett az eredmény:
    http://kepfeltoltes.hu/140416/P1140174_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/140416/P1140177_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés