2012. február 17., péntek

Hogyan készíts loknikat göndörítő nélkül?!

Sziasztok!
Ebben a bejegyzésben, ahogy látjátok, a hő nélküli göndörítésre fogok tippeket adni. Nem igazán szeretek a hajgöndörítőkkel bajlódni reggelente, és a hajam is rendesen megsínyli, ezért kipróbáltam pár trükköt, amivel gyorsabban, és nem mellesleg kevésbé károsan tudok loknikat készíteni.

Az első, amit kipróbáltam az nem más volt, mint a zoknis módszer. Timinél láttam először, és nagyon megtetszett.
Az elkészítés folyamatáról nem csináltam képet, nem akartalak sokkolni titeket :D Főleg, hogy elvileg úgy néztem ki, mint Leia hercegnő :D Ha még nem láttátok, itt megnézhetitek a videót. 2 féle változatban is kipróbáltam, először azt mutatom meg, ahol 1 helyett 4 csurit csináltam, így 4 kis kontyocskát kaptam. Egész éjszaka benne volt a hajamba, reggel pedig óvatosan kiszedtem belőle a "fánkocskákat". A végeredménnyel nem vagyok teljesen megelégedve, szerintem túlságosan is fürtös, göndör lett :D


A második, egy sima konty volt. Miután az előző képen látható hajamból a göndörség a nap végére kicsit kirugódott, egyszerűen összetekertem, és egy kontyot kreáltam belőle.


Kb. 2 óra elteltével kibontottam a hajam, és ez a végeredmény már sokkal jobban tetszett. Természetes, laza hullámok. hatalmas Like! :)


A következő módszert már mindenki óvodás korában is ismerte, ez pedig nem más, mint a fonat, ami 2 copfból készült!:)
Igazából nem loknikat, hanem hullámokat csinál, de egyszerű az elkészítése, ezért gondoltam, ezt is felrakom.Tehát ez lett volna a kis "sorozatom" első része. Még vannak módszerek, amiket ki fogok próbálni, és azokat is megosztom veletek :)!
Remélem hasznos volt!
További szép estét, lányok! :)
3 megjegyzés:

 1. Nekem sem tetszik a zoknis dolog végeredménye..
  Viszont a kontyos dolog bevált, én már ezelőtt is ugyanígy csináltam :)
  Várom a további módszereid :)

  VálaszTörlés
 2. mióta láttam a videót youtube-on, csak így göndörítem a hajam :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is undorító lett :D Viszont a 2 copfos megoldás nagyon szép! :)

  VálaszTörlés