2012. február 1., szerda

Blogos "pályafutásom" első díja! :)


Amikor gépközelbe kerültem hatalmas meglepetés ért. Megkaptam életem első díját Krisztől, a rouge 'n style blog írójától :). Azért is lepődtem meg ( természetesen hihetetlenül örültem neki ), mert alig 1 hónapja szerkesztgetem a blogomat, és máris megkaptam a " sokoldalú blogger" díját. Megtisztelő! Köszönöm szépen, Krisz! :)
Ha díjat kapunk, be kell tartanunk néhány apró "szabályt", miszerint:

  • Annak a bloggerinának, akitől megkaptuk, meg kell köszönni, és linkelni kell a blogját.
  • 7 dolgot fel kell sorolnunk magunkról, amit még nem tudnak a többiek.
  • 15 bloggerinának továbbítani kell a díjat :).
Tehát, a 7 random-dolog rólam:

  • Közel 6 éve versenyszerűen kosárlabdázok, és imádom. Hiába vagyok alacsony (162 cm), nagyon szeretem ezt a sportot :D
  • Elhatároztam, hogy nyárra csinos lányt faragok magamból. Bár most sem vagyok kövér (46 kg), szeretnék még egy picit izmosodni és feszesíteni :)
  • Tavasszal (újra) elkezdek legalább heti 2 alkalommal szoláriumba járni. Nem szeretem, ha túl fehér vagyok, egy kis barnaság mindenkinek jól áll :).
  • Szeretnék egy köldökpiercinget. Bár már van egy orrpiercingem, nagyon tetszenek a köldökpiercingek, szerintem nagyon nőiesek és szépek :)
  • Amint elérkezik a tavasz, a jó idő, szeretném a ruhatáramat nőiesebbre cserélni. Előtérbe fogom helyezni a platformos magassarkú cipellőket, a jeggingseket, a miniruhákat, blézereket, stb.
  • Imádom a kínai kaját! Jöhet bármikor, minden mennyiségben! :D
  • Fél éve van egy csodálatos barátom, akit mindennél jobban szeretek! :)
És a 15 bloggerina, akiknek odaítélem a díjat:

    8 megjegyzés:

    1. de ari vagy :) tőlem is megkaptad volna :( nekem van köldök pc-m :) annyira szeretem :) én is imádom a kínai kaját NAGYON :D csak 46 kg vagy?:O ahw de jó neked :( gondolom a sok edzéstől nem ?:D vagy alapból ilyen az alkatod ?:)

      VálaszTörlés
    2. :)), Fájt amikor megcsinálták a piercinget? Kicsit izgulok miatta :D. Ebben is hasonlítunk!Mármint a kínai kajában. :D:D Igen, 46 kg vagyok :) Alapból nem ilyen az alkatom. Vagyis nyilván nem vagyok annyira hízékony, de nyáron például sokkal husisabb voltam, mint most :D. Elég sokat sportolok, kosarazok, így télen korcsolyázok, itthol pedig tornázok + stepp gépen edzek :)

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Igen fájt, nem hazudok:D de ki lehet bírni:)

        Törlés
      2. Bevállalom így is! Már alig várom, hogy kész legyen! :D

        Törlés
    3. Én is imádom a kínait^^ És egyébként nekem is ez a fogadalmam nyárra, hogy "összeszedem magam" :D
      Én most csináltattam köldökbe egy hónapja kb, de már 2-3 éve terveztem minimum, csak nem mertem, totál be voltam parázva, semmi vészes, az fáj egy kicsit amikor átszúrják, egy 5 másodperc kb, aztán mikor már bent van a kis cuki pirszing már csak zsibogni fog.. Igaz, hason nem fogsz tudni aludni egy darabig, de szerintem csintasd meg!

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Köszönöm, hogy leírtad :D Még tavasszal megcsináltatom, ha minden jól megy :))

        Törlés
    4. JAJ DE ÉDES VAGY!!! Köszi szépen!!!
      A köldökpiercing a legnőiesebb piercing szerintem, pasiknak tilos!! :-)

      VálaszTörlés
    5. Nagyon szívesen! :) Egyébként nem tudom, hogy tudod-e, de én rendeltem tőled Blog sale-en az essence palettákat a szemhéjtussal és a szemhéjpúderrel :$ :) Egyetértünk, tényleg a köldök pc a legnőiesebb :)

      VálaszTörlés