2012. január 30., hétfő

ParfüMustra

Egy nőről nagyon sok mindent elárul a kedvenc illata. Én személy szerint aszerint választom ki, az éppen aznap használni kívánt parfümöt, milyen a hangulatom, milyen a ruhám ( ha nőiesebb, komolyabb, visszafogottabb illatot választok, ha inkább sportosabb, jöhet a feltűnőbb ) és milyen alkalomra készülök. Ezt a három fő "szempontot" veszem figyelembe, mielőtt a parfümért nyúlnék. Ebben a bejegyzésben meg szeretném mutatni Nektek a kedvenceimet, és a fontosabb infókat is leírom róluk :).

Tehát a kedvenceim :

Mivel sosem voltam jó az illatok leírásában, muszáj voltam az internetre hagyatkozni :D Abban viszont biztos vagyok, hogy szuper parfümökről van szó! :)

Ez első legyen a B.U. Hippy soul nevezetű parfüm.
Amit írnak róla:
B.U. Hippy soul parfüm 50 ml-es.Divatos virágminták, béke jelek, élénk, vibráló színek - ezek jellemzik a B.U. új Hippy Soul illattermékeit. A gyümölcsös-virágos illatban egyesülnek a fekete ribizli és a barack szívjegyei a vanília és a szantál alapjegyeivel.
Ár: Az 50 ml-es kb. 2000 Ft.

Star nature "Candy Floss"
Amit írnak róla:
Kiszerelés: 70ml
Alkoholtartalom: 80%
Valódi vattacukor illatú parfüm. Az átlagosnál 4-6% -al magasabb parfüm koncentráció
Ár: Én 990 Ft-ért vettem, de helyenként eltérő lehet.

Adidas Fruity Rhythm 
Amit írnak róla:
A Fruity Rhythm energikus illat, amely magában rejti az élni akarás lüktető ízét. Azon nők számára ajánlott, akik élvezik az élet minden cseppjét. Virágos, gyümölcsös illat, melyben kitűnnek a zamatos feketeribizli, az édes málna, a bársonyos frézia és a pézsma.
Ár: Kb. 2500-3000 Ft körül van az 50 ml-es kiszerelés.

Playboy-Play it rock!
Amit írnak róla:
A Play it Rock egy magávalragadó, mégis hihetetlenül nőies illat, melyet egy egzotikus virágcsokor és az édes, fűszeres illatok egymásba fonódása ad. Kezdetben a vérnarancs energiája találkozik a cukrozott alma édességével. Aztán amikor a rejtélyes és kontraszttal teli alapillat is a felszínre kerül, az illatból feltör a rockos stílus és életérzés.
Ár: Kb. 3000 Ft.

Aquolina "Pink sugar"
Amit írnak róla:
Különleges, édes illat azoknak, akik örökre kislányok maradnak. Az Aquolina első illata. Az cég hazájához hűen olasz szenvedélyességgel készítette el első illatát, melynek fejjegyei a narancs, a füge, a szamóca, és a bergamot. A szívében vöröses bogyós gyümölcsök, völgyililiom és medve-, és vattacukor illatával kényesztet. Alapjegyei a melegen édes karamell, a vanília és a pézsma.
Ár: A 100 ml-es 5000 és 6000 Ft körül mozog.

Nektek melyik a kedvenc parfümötök ? :)


7 megjegyzés:

  1. Nekem is egytől egyig ezek a kedvenc illataim!! :)

    VálaszTörlés
  2. Jaja, csak amit nem szeretek, hogy az Adidas totál nem tartós, magamra fújhatom az egész üveget, akkor se fog 2-3óránál tovább érződni -.-
    Ha már ilyen egyforma az ízlésünk ajánlom még a B.U. Romanticot ^^

    VálaszTörlés
  3. Igaz, hogy nem valami tartós, de engem az isteni illata kárpótol :D:D
    Köszi, kipróbálom majd :))

    VálaszTörlés
  4. A B.U. Hippy soult nagyon imádom :) és a Playboy-Play it rock-ot is ) plusz Bruno Banani, és Puma :)

    VálaszTörlés
  5. Adidas-t és a Pink Sugar-t én is nagyon imádom,de a mostani kedvenceim a Nina Ricci parfümök.:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a hozzászólást, lányok :) A 3 közül amit írtatok, csak a Nina Ricci egyik parfümjét éreztem, de az nagyon tetszett. :)

    VálaszTörlés