2012. szeptember 25., kedd

Hízókúra - Help me!

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Ahogy a címből már rájöhetettek hízókúrára adtam a fejem. Nem, ez nem elég jó kifejezés. Az utóbbi időben igencsak rá voltam állva erre a témára, hisz valamiért nem tudok pár kilót felszedni. Sajnos. Nem tudom a valódi okát, de a 45-46 kg-ot nem tudom meghaladni. A tavaly nyári "versenysúlyom" 48-49 kg volt. Akkor nem éreztem jól magam a bőrömben, most pedig visszasírom! Próbálkoztam már mindenféle "módszerrel". Próbáltam nagyon sokat enni, egy nap sokszor, egészségtelent, zsírosat... Mégsem sikerült.

Ti jártatok már hasonló cipőben? Szerintetek mi rá a megoldás? A vérképemmel nincs gond, nem olyan régen voltam megnézetni, és az orvos szerint tökéletes.



Csizmavásár(lás)

Sziasztok!

Említettem, hogy csizmát szeretnék venni télre, és shoppingtúrát tervezek. Szombaton elmentem, megnéztem a különböző boltok kínálatát és beszereztem egy nagyon csini lábbelit :) A kabátot is kinéztem már, jövőhéten azt is megveszem!

Csizmából mindenképp olyat akartam, aminek nincs túl nagy sarka, tehát könnyű benne a csúszós utakon járni, de egyben nőies is; mivel imádom a szőrmés dolgokat, így az is plusz pont, ha van rajta, és a legutolsó, hogy legyen picit bakancsos beütése :D Azt hiszem, ebben a csizmában mind a három jelen van. Nézzétek:




Nagyon tetszik, hogy felhajtva is hordható. Tudom, így elég bután néz ki, de felvéve nagyon jól mutat! :D


Nektek hogy tetszik? Ti beszereztétek már a téli csizmátokat?

2012. szeptember 21., péntek

Outfit Of The Day - Pink fur vest

Sziasztok!

Felénk ma is elég hideg volt, ezért nem voltam rest elővenni a tavalyi őszi/téli (egyik) kedvenc ruhadarabomat, a rózsaszín szőrmés mellénykémet. Lőttem nektek pár képet, nézzétek meg, milyen volt a mai összeállításom :) Próbáltam kényelmesre, de csinosra venni a figurát, így a mellény alá egy egyszerű babarózsaszín V-nyakú felsőt választottam, alulra egy szürke famernacit hozzá pedig fehér Converse cipőt.








2012. szeptember 20., csütörtök

Relax Time - Polyvore

Sziasztok!

Elég vacak idő van felénk. Az eső tegnap este óta zuhog, mintha dézsából öntenék, a szél erősen fúj és nagyon-nagyon hideg van!

Nagyon fárasztó napom volt, ez az időjárás is elég lelombozó, ezért úgy döntöttem relaxálásképpen befekszek a jó meleg ágyikómba egy nagy bögre forró teával , Véger Fibi könyvével a kezembe és hallgatom az eső csapkodását a párkányon. Ajjaj, ebből a mondatomból látszik csak igazán, hogy itt az ősz [és lassan ( na jó, nagyon lassan ) a tél is! ] Mivel összegyűjtöttem egy kis pénzt, arra jutottam, el kezdek gondolkozni, milyen csizmát, kabátot, sapkát, sálat és nadrágot fogok beszerezni a rossz időre. Hétvégén shoppingolni fogok kicsit. Tervbe vettem egy csinos famernadrág és a téli lábbelim megvételét! Remélem sikerül majd kedvemre- (és méretemre) valót találni mindkettőből! :)
A Polyvore segítségével összeszedtem azokat a dolgokat, amik igazán tetszenek nekem!
Nézzétek:

Sapkák, sálak:




Kabátok, mellények:




Nadrágok:




Csizmák:






Amint láthatjátok odáig vagyok a bundás, szőrmés dolgokért! Nem tudom miért, de egy ideje nagyon magával ragadott, abszolút nőiesnek tartom, így biztosan feléjük fogok orientálódni vásárlás során! :D


Ti felfrissítettétek már az őszi-téli ruhatáratokat? Miket fogtok beszerezni a rossz idő beköszöntével?




2012. szeptember 18., kedd

S.H.C ezüstös körömlakk

Sziasztok!

Mostanában észrevehettétek, hogy elég kevés bejegyzés lát napvilágot. Ennek fő oka az időhiány, de próbálom orvosolni a problémát!! :)

Ma egy piacon ( és eurós boltokban ) beszerezhető lakkot mutatok meg nektek. 200 Forintért "cserébe" 18 ml csudijó ezüstösen csillogó körömlakkot kapunk.. hát nem nagyszerű?:)) A tartósságára sincs panasz, nagyon szeretem!!

Nézzétek:









Ti ismeritek ezt a márkát? Próbáltátok már ezt a lakkot? Ha nem, hogy tetszik? :)

2012. szeptember 9., vasárnap

Lovely sunny powder - Teszt és Vélemény!

Sziasztok!

Remélem nem unjátok még, hogy mostanában szinte csak tesztekkel jelentkezem. Az elmúlt időszakban elég sok sminkterméket vettem, de ígérem, nem alakulok át tesztbloggá, sminkekkel is jelentkezek majd! :D

Ma a kedvenc bronzosítómat mutatom meg Nektek. Ez nem más, mint a Lovely sunny powder nevezetű terméke. A Rossmannba szereztem be mindössze 999 Forintért. 



A következő képen azt láthatjátok, mekkora terméket is kapunk ennyi pénzért! Szerintem ezt egyhamar nem fogom elhasználni, jó ideig elég lesz! :) Ha elfogy, természetesen újravásárolom!



A színe szerintem nagyon szép, és épp megfelelően pigmentált. Igazából vacilláltam azon, hogy az Essence szőkéknek való bronzosítóját vegyem meg, vagy éppen ezt ( attól, hogy barna hajú lettem, az arcvonásaim 'szőkék' maradtak:)) ). Végül a mérete miatt erre voksoltam, és ezt vásároltam meg.




Szerintem nagyon szép színe van. Pont illik a bőrszínemhez. Féltem, nehogy narancsos tónusa legyen az arcon, de hál'istennek nem így lett! :)

Az egyetlen kivetnivalóm a termékkel kapcsolatban a bronzosító fedele. Azt hiszem, nem lesz hosszú életű, sajnos nem a legstabilabb, picit lötyög és nem illeszkedik rendesen.

Ennél a sminkél is ezt a bronzosítót alkalmaztam:




Ti ismeritek ezt a bronzosítót? Esetleg Nektek is meg van? Nektek mi a véleményetek róla?








2012. szeptember 6., csütörtök

Nyereményeim Babus Beauty-tól

Sziasztok!

Nem is olyan régen Babus indított egy nyereményjátékot Facebook-on. Én is benne voltam a 3 szerencsés nyertes között, ezért ma megmutatom Nektek, miket is nyertem :).

Íme a "csoportkép" :

  • Vollaré cosmetics - city '13' körömlakk
  • Mineralissima 'Chiffon Finish Tan' pigment
  • Mineralissima 'Eyeshadow Whisper' minta

Kezdem is a körömlakkal :)



Nekem nagyon tetszik a "csomagolása", az üvege. Bejön ez a city ihlette kupakocska, nagyon jól néz ki :D
Amikor először megláttam a lakkot, egyből az Aden egyik neonos lakkjára asszociáltam, színben pedig nem is tévedtem sokat ( nnaa, lelőttem a poént :)) ).

Használata nem nehéz. Tetszik a lakk állaga, nem túl híg, nem túl sűrű, azt hiszem pont megfelelő.
Magával a színnel annyi a problémám, hogy minimum 2-3 (akár 4) réteg is szükséges ahhoz, hogy jól fedjen.

Lássuk, milyen élesben:





Összességében egy nem éppen megszokott, szép lakknak tartom! :)



Mineralissima 'Chiffon Finish Tan' pigment






Erről a márkáról bevallom, eddig nem is hallottam, így kíváncsian vártam, milyen lesz. Ismételten lelövöm már az elején a poént: nagyszerűűű!! :D

Nagyon szép, abszolút kihasználható, nude árnyalatról beszélünk. Minden alkalomra megállja a helyét.




A pigmentáltsága nagyon jó! Szépen fed, és egész nap a helyén marad.




Csak ajánlani tudom, szerintem szuper jó :)!



Mineralissima 'Eyeshadow Whisper' mintácska.




Mikor megláttam, hevesebben kezdett verni a szívem! A színe egyszerűen csodálatos!! :D De komolyan!




Egyszerűen gyönyörű, csodásan pigmentált színe van!! Azt hiszem kinevezem az új kedvencemnek!!! :))


Ti ismeritek a 3 termék valamelyikét? Ti hogyan vélekedtek róluk? Be fogjátok szerezni őket?:)